De beste zorg voor Uw huisdier

Over mij

 

Ik ben opgegroeid met dieren en heb van kind af aan geleerd hoe om te gaan met honden en katten.

Ik heb zelf altijd honden en katten gehad,  ook nu zijn er drie schatten in mijn leven. Banjer en Gaia, twee labrador teefjes en Poes onze trotse kater. De honden zijn wel opgevoede dames die goed met andere honden overweg kunnen, ongeacht geslacht of ras. En onze kat ???  Is heel aanhankelijk , maar onafhankelijk! :)

Dieren maken zo’n belangrijk deel uit van mijn leven dat ik heb besloten er mijn werk van te maken. Terwijl ik mijn plan aan het uitwerken was, heb ik stil gestaan bij waar voor mij een goede uitlaatservice  aan moet voldoen.  Daarom wil ik ook meer bieden dan de gemiddelde uitlaatservice, het is voor mij zeer belangrijk dat alles  persoonlijk blijft, voor de baas maar zeer zeker voor het dier, professioneel maar wel warm en huiselijk, met een goede vertrouwensband.  Of het  gaat om het uitlaten van uw hond of Weekendopvang. 

 Zelf kom ik uit de sociale sector en heb gewerkt  met verschillende doelgroepen zoals Dak en thuislozen ook als Penitentiair inrichtingswerker in de gevangenis in Breda.  Mijn carrière begon in de kinderopvang  en na enkele omzwervingen kwam ik weer in de kinderopvang terecht. Maar het allerbelangrijkste voor mij zijn dieren. En mijn gezin natuurlijk!

Ik ben bezig mijn certificaat te behalen aan de Martin Gaus Academie speciaal voor Honden uitlaatservices!