De beste zorg voor Uw huisdier

                                        Hondenuitlaatservice


Groepswandeling 

De uitlaatrondes  vinden 2x per dag plaats op maandag, dinsdag, woensdag ,donderdag en  vrijdag. Op vrijdag vindt de wandeling in de ochtend plaats. De wandeling duurt een uur en vindt plaats in het bos. De groepsgrootte is maximaal 12 honden. Uw hond wordt opgehaald met een speciaal aangepaste bus met benches en ventilatie. Na een uur ravotten en snuffelen breng ik Uw hond moe maar voldaan weer terug bij U thuis. In principe mag Uw hond loslopen, uiteraard met Uw toestemming, maar de eerste keer houd ik hem aan de lijn zodat Uw hond kan wennen aan de andere honden en aan mij. Ik maak ook gebruik van lange flexlijnen indien nodig kan ik de hond een tractive aangeven. Dit wordt uiteraard allemaal besproken tijdens het intake gesprek. Op zaterdag en zondag neem ik maximaal 2 honden aan!


 De eerste ontmoeting

Voordat ik uw hond(en) voor de eerste keer meeneem, kom ik voor een intake gesprek bij u thuis. Ik kan dan kennismaken met uw hond(en) en u kunt kennismaken met mij. Per slot van rekening vertrouwt u uw hond toch voor een deel van de tijd aan mij toe. Het is voor mij erg belangrijk dat u precies aan mij vertelt wat voor karakter(eigenaardigheden) de hond heeft. Op die manier kunnen we vervelende verrassingen voorkomen (voor beide partijen).
Wanneer u na dit gesprek van mening bent dat mijn uitlaatservice de oplossing is voor u en uw hond, dan ondertekent u een overeenkomst en sleutelcontract en maken we concrete afspraken over de wandeling(en).

De eerste wandeling

Tijdens de eerste wandeling(en) zal uw hond aan de riem meegaan. Pas als blijkt dat de hond zich vertrouwd voelt in de roedel en als blijkt dat hij in de roedel past , mag de hond pas los van de riem, uiteraard met Uw toestemming. Ik bied ook de mogelijkheid aan om een tractive aan de halsband van de hond te doen voor extra veiligheid .Vervoer

De veiligheid van Uw hond staat uiteraard bij mij voorop. Als vervoer heb ik een Renault trafic. Er zijn speciale benches in de bus ingebouwd zodat Uw hond rustig en veilig vervoerd kan worden. De honden kunnen individueel in een hok, Water EHBO materiaal en brandblussers zijn aanwezig. Ook is er een electrische dakventilatie ingebouwd. Zo is er altijd frisse lucht in de bus.  Tijdens onze kennismaking kunt U en Uw hond de bus bekijken. 


Dagopvang  Weekend

Uw hond(en) kunnen ook bij mij thuis opgevangen worden in het weekend . Opvangplaats is wel beperkt. U kunt Uw hond brengen tussen 8.00 en 9.00 u en ophalen tussen 18.00 en 19.00 .  


 24 Uurs opvang Weekend

Wij bieden ook de mogelijkheid om Uw hond op te vangen tijdens de avond en nacht in het weekend. De breng en ophaal tijden zijn hetzelfde als de Dagopvang.