De beste persoonlijke opvang voor Uw hond

                                        Hondenopvang


Dagopvang  

Uw hond wordt bij mij thuis opgevangen .  Opvangplaats is wel beperkt. U kunt Uw hond brengen tussen 8.00 en 9.00 u en ophalen tussen 18.00 en 19.00 .  Of anders overeengekomen.


24 Uurs opvang 

Wij bieden ook de mogelijkheid om Uw hond op te vangen tijdens de avond en nacht . De breng en ophaal tijden zijn hetzelfde als de Dagopvang.  Of anders overeengekomen.

 

 

 

 

 

Wandeling dagopvang

De uitlaatrondes vinden 2 x per dag plaats. 1 Uitlaatronde ga ik naar het bos en 1 naar het park. 


Wandelingen 24 uurs opvang

Vroeg in de ochtend vind de eerste wandeling plaats. Rond het middaguur ga ik naar het bos en rond 16.00u naar het park . In de avond vindt er uiteraard ook een wandeling plaats voor de nacht.


De eerste wandeling

Tijdens de eerste wandeling(en) zal uw hond aan de riem meegaan. Pas als blijkt dat de hond zich vertrouwd voelt , mag de hond  los van de riem, uiteraard met Uw toestemming. 

De eerste ontmoeting

Voordat ik uw hond voor de eerste keer meeneem, kom ik voor een intake gesprek bij u thuis. Ik kan dan kennismaken met uw hond en u kunt kennismaken met mij. Per slot van rekening vertrouwt u uw hond toch voor een deel van de tijd aan mij toe. Het is voor mij erg belangrijk dat u precies aan mij vertelt wat voor karakter(eigenaardigheden) de hond heeft. Op die manier kunnen we vervelende verrassingen voorkomen (voor beide partijen).